Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til Steinkjer Kommunale Kulturskoles nettsider!

Steinkjer kulturskole er et lovfestet kommunalt tilbud og tilbyr opplæring i dans, musikk, teater og kunst. Kulturskolen samarbeider med frivillig kulturliv, det øvrige profesjonelle kulturlivet og skolene i kommunen.

Vår pedagogiske platform

Aktuelle nyheter

God påske

03.04.2017
Steinkjer Kulturskole ønsker alle elever og foresatte ei riktig god påske.
Vi minner samtidig om at kulturskolen følger samme skolerute som i grunnskolen, så i utgangspunktet starter undervisningen fra og med tirsdag 14.april. 
Oppdatering på status vedr korona situasjonen kommer 8. april.
God påske ønskes dere alle sammen. Hilsen alle ansatte i Steinkjer kulturskole


Hjemmeundervisning frem til påske

03.04.2020


Hjemmeundervisning frem til påske

Steinkjer kulturskole tilbyr fra uke 13 nettbasert hjemmeundervisning for elever innen musikk, dans, kunst og sirkus. Dette er i forbindelse med smitteverntiltakene for å stoppe korona-utbrudd. I første omgang gjelder dette frem til påske.
Lærerne tar direkte kontakt med elever og foresatte og avtaler hvordan undervisningen skal foregå for den enkelte. Også gruppefagene dans, kunst og sirkus får tilbud om undervisning med en nettbasert løsning i tiden frem til påske. Følg med på e-post og i speedadmin!
Spørsmål kan evt rettes til kulturskolen@steinkjer.kommune.no

Veileding for pålogging Speedadmin - Undervisningsmateriell

31.03.2020

Til våre elever og foresatte:

I denne situasjonen vi er havnet i med stengte skoler og barnehager pga de pågående tiltakene for å hindre smittespredning av Korona virus, så prøver også kulturskolen å tilby elevene en annen form for undervisning. Dere skal alle sammen vite at vi ansatte tenker på dere og gleder oss til å møte elevene igjen. Vi ønsker at dere fortsetter med øving og trening hjemme. Engasjer også resten av familien i de kulturelle aktivitetene som et avbrekk i hverdagen.

TEAMS og Speedadmin benyttes nå i kommunikasjonen med elevene. Vi ønsker at elevene skal  logge seg inn i Speedadmin for å følge med på undervisningsmateriell som våre lærere legger ut der. Speedadmin har også en egen App som vi anbefaler dere å laste ned.
Her er en INSTRUKSJONSFILM som viser hvordan dette gjøres!
OBS: Det er Sunnfjord Kulturskole som har laget denne filmen - så DERE må selvsagt skrive STEINKJER, ikke Sunnfjord :-))

SE FILMEN HER 

Elever som logger inn første gang får autogererert nytt brukernavn og passord til Spedadmin. Etterpå er det viktig at elever binder konto til FEIDE. Se bildet her etter at du er logget inn. FEIDE er en sikker innlogging som elevene også bruker i skolesammenheng.ALLE elever skal finne lekser/undervisningsmateriell i Speedadmin. Dette som en kanal for planlegging og organisering. Følgende bilde er det første du ser når eleven er pålogget.Se her en video om hvordan undervisningsmateriell fungerer:

Notatet kan i app'en ses av eleven/foresatte hvis det er tildelt til eleven, men den vil også være synlig på elevens læringsplatform i øverste høyre hjørne:

Hvis du har spørsmål eller problemer send oss en epost til: kulturskolen@steinkjer.kommune.no

Øvebingo

16.03.2020
Til kulturskoleelevene. I disse "korona-tider" da skoler og barnehager er stengt ser vi på muligheter for alternativ kulturskole-undervisning. Se denne øvebingo som gir mulighet for å bringe øvingen til nye høyder 😊

Dansens dager - AVLYST!

03.12.2019
Dansens dager var planlagt markert på Turneteatret i 2020 helgen 24-26 april. Dette er dessverre AVLYST

Arr ved
Dans i Trøndelag

Arrangementer

  • AVLTYST! Dansens dag lørdag 25.4 Sted: Turneteateret Verdal. Dansegrupper fra Steinkjer deltar.

    Tidspunkt 25.04.2020 kl. 12:00 - 15:00
    Ansvarlig Mari Angell-Petersen Grønnesby
  • Sommeravslutningskonsert med team blås for øvre mellomnivå og viderekomment nivå.

    Tidspunkt 10.06.2020 kl. 17:00 - 19:30
    Ansvarlig Svein Tore Werstad