Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
18. oktober kl. 09:30

KORONA - INFORMASJON OM TILTAK OG VAKSINERING

Les mer... clear

Statusrapporter etter ekstremværet - søndag 17.november

Rapport 22.25: Strømmen kom tilbake i Kvam for ca 5 minutter siden! Stor glede på bl.a. Kvam eldresenter.

Rapport 22.00: NTE har fortsatt problemer med feilretting i Kvam og det er derfor ikke strøm på Kvam eldresenter. Sivilforsvaret er koblet inn og setter opp aggregat slik at det blir lys i gangene og det er satt opp små lyskilder på rommene. Bemanningen er økt og det føres hyppigere tilsyn og oppfølging av beboerne. Det er bekreftet at alle beboerne har det bra, så etter en totalvurdering er det bestemt at det ikke er nødvendig å flytte dem.

Rapport 20.45: Raudstuvegen mellom Sunnan og Berg er fortsatt stengt pga trefall. Trærne er fjernet, men opprydding foretas på mandag.

Rapport kl 17.20: Det blir meldt at arbeidet med å utbedre skadene på kirkegårdene starter opp i morgen tidlig.  

Rapport kl 16.30:
Omsorg:
Boliger Fergeland er uten strøm. Alternativ varmekilde innkjøpt nå kl 16.00. Kvam eldresenter har ikke strøm før tidligst kl 20.00. Beboere i omsorgsleilighetene inviteres inn i deres stue, da de har vedfyring.

Vei, vann: Innmeldte avvik er påbegynt. I områder der strøm er kommet tilbake, er det delvis mangel på vann da det må utføres ekstrarbeid for å få i gang vannforsyningen. Det jobbes fortsatt med trær, lyktestolper ol når meldinger kommer inn.


Rapport kl 16.00:
Skolene: Alle skolene starter som normalt i morgen tidlig. De som har skoleveg gjennom skog må være forsiktiig og ikke klatre eller gå under trær som delvis har falt ned. Dette er spesielt meldt for Furuskogen i Steinkjer sentrum. Kommunen følger med i utviklingen og  har kontakt med alle enhetene.

VAKTTELEFON (veg, vann, avløp): 905 85 352