Målet med høstferieskolen er å gi flere unge en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter.

Steinkjer kommune inviterer elever på 1.-10. trinn til høstferieskole i uke 41. Alle tilbudene er gratis, men det er begrenset med plasser. Elever på 7. trinn har mulighet til å velge kurstilbud for 4.-7. trinn eller 7.-10. trinn.

Om aktivitetene


Det er ulike kurstilbud som du kan melde deg på. Vi ønsker at flest mulig elever skal kunne delta, og hver elev vil kun få et tilbud i dagene i høstferien. Noen aktiviteter har begrenset antall deltakere, men dette varierer fra aktivitet til aktivitet. Informasjon om alderstrinn som passer ligger i informasjon fra hver enkelt tilbyder.

NB! Gratistilbudet gjelder for en aktivitet pr. deltaker, for barn med bostedsadresse i Steinkjer kommune, i løpet av høstferien. Hvis det er noen som har meldt seg på to eller flere aktiviteter i kommunen, ber vi om at dere melder dere av slik at andre får mulighet til å delta. Deltakerlistene blir gjennomgått før høstskolen starter for å sjekke om det er noen deltakere som står på flere lister.

Informasjon og påmelding


Inn på Tunet
Vi gir tilbud til skoleelever fra 4-7 klasse, mandag, tirsdag og onsdag. Fra klokka 09.00-14.00.
Påmelding - førstemann til mølla.
Påmelding mob 902 14 336 (Bente) eller E-post j.vaadal@online.no.
Diverse ute- og inneaktiviteter.
Frokost og lunsj inkludert.
Velkommen

Bente Droigk og Joar Vaadal


Inderøyhøst
Inderøyhøst arrangeres på Akset kultur- og skolesamfunn på Inderøy. Der har vi tilgang til spesialrom for flere forskjellige kurs aktiviteter. Inderøyhøst er en ypperlig arena der barn og ungdom kan få prøve seg på forskjellige aktiviteter uten en langvarig forpliktelse. De får også møte profesjonelle utøvere som kursledere og se profesjonelle utøvere i praksis i forestillinger og utstillinger. Vårt fokus er å gi deltakerne en inspirerende og lærerik uke der de får prøve seg som utøvende kunstnere og oppleve kunst og kultur i en profesjonell skala.

Steinkjer kommune har kjøpt plasser for elever som har bostedsadresse i Steinkjer.
Målgruppe er barn og unge fra 1. til den 7. klasse.

For påmelding 


HUZE/Ungdomstjenesten
Sted: Klubbscenen på samfunnshuset. Her vil all aktivitet i forhold til gaming og e-sport konkurranser foregå, samt premieutdeling tirsdag kveld. De unge arrangørene vil få ansvar for alt av innhold her.

Vi ønsker å gjennomføre et nytt LAN i høstferien. De tre pc-ene vi kjøpte i sommer vil komme enda bedre til sin rett nå, ettersom vi ønsker å tilby disse til ungdommer med færre muligheter, og at vi er bedre rustet nå til å tilby de rette ungdommene disse pc-ene. Vi har også noe annet utstyr som det vil være mulig for ungdommer, som ikke har slikt utstyr selv, å låne.

For informasjon og påmelding:

E-post: arild.hoyem@steinkjer.kommune.no


Steinkjer Håndballklubb
Steinkjer HK har i snart 12 år hatt håndballskole, både i høst- og vinterferie, og påmeldingen til høstens håndballskole er allerede i gang. Dette er et tilbud for barn mellom 6-12 år og er et meget godt og etablert tiltak. Vi vektlegger allsidighet, men med håndball i fokus. Håndballskolen er for de aller fleste, den første berøringen på en håndball før de vanlige treningene og kampene starter etter høstferien. Håndballskolen starter på mandag 11.oktober og avsluttes onsdag 13.oktober.

For informasjon og påmelding


Byafossen I.L.
Byafossen IL inviterer alle spillere i alderen 9 - 14 år (2012-2007) i uke 41 i regi av Stoke City FC Academy.

Fotballskolen er et breddetilbud for alle gutter og jenter i årsklassene 9-14 år uansett ferdighetsnivå, fotballskolen er en unik mulighet til å bygge vennskap på tvers av klubbene da vi har som mål at dette skal være en innholdsrik uke med fokus på fotball, inkludering og samhold.

Dette blir fem treningsintensive dager med fokus utelukkende på god fotballtrening med trenere fra Stoke City FC Academy. Byafossen IL stiller med eldre ungdomsutøvere som tilrettelegger underveis, og oversetter fra Engelsk til Norsk.

  • Treningen starter hver dag kl. 1000 og varer frem til kl. 1500, avbrutt med en lunsjpause.
  • Det blir servert ferdig smurte matpakker hver dag samt ett fruktmåltid.
  • Det blir egen keepertrener hvis det er nok påmeldte målvakter

For mer informasjon og påmelding

 

Steinkjer kommune - biblioteket
I høstferien (uke 41) blir det høstferieskole på biblioteket for barn på 1.-7.-trinn.

Har du lyst på en gøy og kreativ uke i høstferien? Biblioteket gjentar suksessen med sommerskolen og arrangerer høstferieskole med vikingtema for barn på 1.-7. trinn i uke 41. Det er gratis å delta!

For mer informasjon og påmelding