Disse ble presentert fredag 15.august. SommerHuze er et årlig kultur- og aktivitetstilbud innenfor temaene Dans, musikk/band, visuell kunst og film og går over en uke.

Det var høy kvalitet på det som ble presentert, og mange foresatte hadde tatt veien til storsalen på Huze for å overvære forestillingen og det satte arrangøren stor pris på.

  • Dansegruppen hadde instruktør Djulia Thodorova og elevene fikk innføring i forskjellige daneser som Jive, Quickstep, Cha cha cha, disco, samba, salsa og Hip hop.
  • Musikk/band-gruppen hadde Robert Hofstad, Andreas Grønli og Håkon Ricardo Storstadmo som instruktører og alle stilte med egne instrumenter. To band viste fram hva de har lært.
  • Visuell kunst hadde Heidi Grosch som instruktør og de var bl.a. ute i naturen og sanket ting for å lage dekorasjoner, og de lagde dekorasjoner i papir-machè.
  • Film-gruppen hadde Patrik T. Grønli, Ole Andreas Vestrum og Pan Andreas Rotmo Olsen fra GiDD Media som sttod for instruksjonen og det ble presentert flere kortfilmer som eleven selv deltok i.

Her er noen bilder fra den fine utstillingen og fra noe av det som ble presentert på scenen. I tilleg ble det vist noen kortfilmer som elevene i filmgruppen hadde laget med seg selv i hovedrollene.

Sommerhuze14_utstilling.jpg

 

Sommerhuze14_band.jpg

Sommerhuze14_dansegruppe.jpg