Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
19. januar kl. 12:23

KORONA - INFORMASJONSSIDER

Les mer... clear

Høringer og ledige stillinger legges ut på egne sider: Høringer og Ledige stillinger

Reguleringsplan Gruvevegen 3 - Malm. Vedtatt plan

Kommunestyret har i møte den 15.12.2021 vedtatt Reguleringsplan (detaljregulering) for Gruvevegen 3 – Malm. Formålet med planen er å tilrettelegge for leilighetsbygg med inntil 8 boenheter på eiendom 707/64 som eies av Jan Morten Martinsen.

Beliggenhet Gruvevegen 3 - Malm

Revidert planforslag Steinkjer stasjon

Kommunen mottok 20.12.2021 et revidert planforslag (detaljregulering) for Steinkjer stasjon. Formålet med endringene i planen er å hensynta dagens stasjonsbygning og ivareta byggelinje langs Ogndalsvegen.

Steinkjer stasjon revidert planforslag

Reguleringsplan Holmen Terrasse. Vedtatt plan

Kommunestyret har i møte den 15.12.2021 vedtatt Reguleringsplan (detaljregulering) Holmen Terrasse. Formålet med planen er å tilrettelegge ​for utbygging av nytt leilighetsbygg med inntil 10 boenheter, adkomst til boligene, parkering i kjeller, uteoppholdsarealer, samt utvidelse av eksisterende fortau i Kalv Arnesons gate. Gateparkering langs Kalv Arnesons gate blir fjernet.

Beliggenhet Holmen Terrasse

Reguleringsplan Tranaskogvegen boligområde. Vedtatt endring av plan

Formannskapet i Steinkjer kommune vedtok i møte den 18.11.2021 endring av Reguleringsplan (detaljregulering) Tranaskogvegen boligområde. Formålet med endringen er å tilrettelegge for oppføring av en seksmannsbolig i to etasjer med tilhørende carport og gjesteparkering på eiendommene Tranaskogvegen 59 og 61.

Plankart Tranaskogvegen 59-61