A A
bildecollage med steinkjerlogo og diverse andre bilder
Søndre Egge barnehage- En god start

Søndre Egge barnehage- En god start

GOD BAGASJE PÅ LIVETS REISE!

To barn studerer en iskule.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Brannvernuke i Søndre Egge barnehage

11.10.18

For et par uker siden gjennomførte vi brannvernuke sammen med Bjørnis og opplegget fra Norsk Brannvernforening. Et av høydepunktene var besøk av brannbil og 2 trivelige brannmenn! :-)

Brannmann

Vi forsker....

11.10.18

Skolestarterne våre har drevet litt forskning på tung/lett og flyte/synke. Jern synker, men mange båter er laget av jern...hvorfor synker ikke de?? Det skal vi prøve å finne ut av!

Forskere

Pulverheksa har flyttet inn i Søndre Egge barnehage.

18.01.18

Vi starter det nye året med å fortsette fokuset på VENNSKAP, og i den forbindelse er det at Pulverheksa, Krokodilla, Tyven, Drømmeprinsen, Hokus og alle de andre vennene fra bøkene om Pulverheksa preger hverdagen vår. Bøkene om pulverheksa er et ypperlig utgangspunkt for temaet, - vi får belyst både evne til empati, raushet, omsorg og konfliktløsning. Fredag 2.mars planlegger vi en fest med tema "Pulverheksa", hvor barna og de voksne skal få kle seg ut og lage en skikkelig pulver-fest!

Pulverheksa

Godt nytt år, - velkommen 2018!

18.01.18

Søndre Egge barnehage ønsker alle sammen et GODT NYTT ÅR! Vi ønsker 2018 velkommen, -det første hele året i ny barnehage. Nå nyter vi snøen som kom de første dagene av det nye året, - vinter er herlig!

barn ved barhytte.

Adventstid.

06.12.17

Førskolegruppa har vært i Egge kirke og dramatisert juleevangeliet, og i barnehagen lyser adventsstjernene i vinduet. Julegaver og pynt er under produksjon, adventsstaken har fått tent det første lyset, - det begynner å føles som jul! Neste uke står Luciafeiring og nissefest for tur, og juletreet skal pyntes en av de første dagene. Nå mangler bare julesnøen, men vi tror nok den kommer før jul. I alle fall vet vi at nissekjerringa kommer innom! Vi har gode dager i barnehagen, og alle så gleder vi oss til høytiden som står foran oss. Ei tid fylt med forventning og glede!

Offisiell åpning av Søndre Egge barnehage.

28.11.17

Mandag 27.11. 17 inviterte vi til offisiell åpning av nye Søndre Egge barnehage. En flott fest med masse gjester på besøk, hvor ordfører Bjørn Arild Gram foretok den formelle åpninga.

Ordfører