Rådgiver Vigdis Hjulstad Belbo i HUNT4 ønsket alle velkommen og viste stolt fram lokalene som de er veldig fornøyde med. På bildet ser vi også daglig leder Steinkjer Krokstad og teamleder Gro Søreng. Alle innbyggere over 20 vil få invitasjon om å delta og vi oppforder alle som kan om å stille opp i denne viktige helseundersøkelsen. 

Lokalene som benyttes er enkle å nå ved å gå inn døra på hjørnet i Nordbottenkrysset. Hunt4 er på plass fram til 29.juni i år.

Kontorsjef Kari Aarnes i Steinkjer kommune holdt en kort tale og stod for den offisielle åpningen ved å klippe av snoren på vegne av ordfører og rådmann.  

Timeavtale
Hunt4 har åpent mandag til torsdag hver uke for alle med avtale. Du kan komme innom utenom avtale og du kan følge med på åpningstidene på HUNT4s egen side.

ParkeringParkeringsbevis
Trenger du å kjøre bil til timeavtale, har kommunen åpnet for gratis parkering på alle offentlige parkeringsplasser på Nordsia for HUNT4-deltakere i Steinkjer, men da må du inn i lokalet og hente et nummerert parkeringsbevis. Dette beviset må ligge i bilen mens undersøkelse pågår, og må leveres tilbake etter bruk (bildet til høyre).

Oppmøte
Alle over 20 år mottar fortløpende invitasjonsbrev i posten med timeavtale for oppmøte i Rønninggården. Steinkjer var den bykommunen som hadde høyeste prosentvise oppmøte da Hunt3 ble gjennomført og vi ønsker hjelp fra alle slik at vi beholder vår posisjon. Dette fordi Hunt gir viktig forskningsmateriale som kan sikre oss god helse. Alle bes derfor om å følge opp avtalen de er innkalt til eller til å benytte drop-in timer.

Konkurranse for å sikre oppmøte
Hver skolekrets konkurrerer mot hverandre. I skolekretsen med beste oppmøte får Foreldrenes arbeidsutvalgFAU et gavekort på kr 10.000 til bruk til lokale tiltak.

Alle som deltar i HUNT4 er med i trekningen av tre gavekort pålydende kr 5.000 kr.

I tillegg er det en hovedpremie satt opp av Hunt, en E-Golf  med verdi kr 300 000,- og det skal også trekkes ut en vinner i hver kommune som får en el-sykkel til en verdi av kr 17 000,- .

Kari Aarnes åpner HUNT4Kari Aarnes og Steinkjer Krokstad

Bildet til høyre: Kari Arnes og Steinar Krokstad åpner den flotte kaka.

Bildet under viser formannskapet i Steinkjer som er ambassadører for HUNT4.

Formannskapet