På bildet fra v: Dag Hvaring, Eyworks Dinamo, May Britt Lagesen, varaordfører, Jostein Grande, kontaktperson i arrangementkomiteen.Logo MGP

Grand Prix sirkuset kommer til Steinkjer 19. januar 2013
Steinkjer kommune har den glede å fortelle at første delfinale i neste års Melodi Grand Prix blir lagt til Steinkjer og Steinkjer Campus.
Etter et grundig forarbeid, og med gode samarbeidspartnere, har man reist den nødvendige kapital for å gjennomføre et slikt kulturløft i Steinkjer.
Sponsormidler og billettinntekter dekker utgiftene til delfinalen og vi vil for første gang fylle Steinkjer Campus med over 3000 publikummere.

MGP Lokal – Nord-Trøndelag
Denne gangen er det ikke bare vertskommunen som får besøk, men det hele starter med MGP Lokal, en talentkonkurranse for barn og unge mellom 11 og 17 år, som skal innom flere kommuner i NT. Disse kommunene vil innen kort tid få en henvendelse fra oss.
Konkurransen ender opp med fem vinnere som skal være oppvarmingsshowet før delfinalen i et fullsatt Steinkjer Campus.

Pressekonferanse

Det ble avholdt pressekonferanse i Rådhuset kl 12.00 i dag 12.juni hvor dette ble annonsert.
Etter pressekonferansen ble det et underholdningsinnslag med solist Jens Petter Olsen og sangere fra Steinkjer Mannsangforening. De hadde satt sammen flere Grand Prix-låter og lagde et fengende flott arrangement. Det ble en veldig fin markering av den gode nyheten, og nedenfor kan du se noen bilder av aktørene. 

Nå er det bare å brette opp "dugnadsermene" og bistå med å sette Steinkjer på kartet! Fin måte å profilere Steinkjer og nabokommunene på.


Bilder fra underholdningsinnslaget:


Bilde fra pressekonferanse ang MGP

Jens Petter Olsen og sangere fra mannskoret

Bilde fra pressekonferanse ang MGP
Bilde fra pressekonferanse ang MGP