Timebestilling for avtale med saksbehandlere i Steinkjer kommune.

Kommunen vil fra 18.05 åpne sine bygg for fysisk møte innenfor kravene i nasjonale smittevernregler for de som har avtalt møte med en saksbehandler. Du må selv sørge for avtale med saksbehandler. Den du har avtale med vil komme og hente deg til avtalt tid. Vi har for øvrig veldig god erfaring med digitale møter. Vi oppfordrer publikum til å benytte digitale møter også framover. Rådhuset og andre bygg vil fortsatt være fysisk stengt.Veileder for smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter med en-til-en kontakt (20. april)

Se veilederen her


 

Råd og informasjon til risikogrupper og deres pårørende

Se informasjon på folkehelseinstituttets nettsideKommunepsykolog Trude Hoff kommer med råd i koronatider. Se video.
 


Hjemmekarantene og hjemmeisolering

Kommunen følger de nasjonale retningslinjene fra FHI (folkehelseinstituttet)


Viktig oppfordring

Norske myndigheter anbefaler at folk er hjemme, og fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Kommer du til Norge fra et annet land har du karantene i 14 dager. Steinkjer kommune har ingen lokale vedtak, men oppfordrer folk til å være hjemme i lokalsamfunnet sitt, holde fysisk avstand, og har god hoste- og håndhygiene.


Skriv til alle innbyggere fra kommuneoverlegen:

LES SKRIVET HER

Kommuneoverlege Sunniva Rognerud forklarer hvordan pandemien kan utvikle seg, hvem som testes og hvorfor - og kommer med råd og anbefalinger til steinkjerbyggen.


Tren alene eller med dine nærmeste

Ordførerne på Innherred har en felles oppfordringer til innbyggerne:

LES SKRIVET HER


Kommunale fakturaer

Deler av regionens næringsliv og mange av kommunenes innbyggere opplever stor økonomisk usikkerhet som følge av situasjonen i samfunnet. Dersom du som næringsdrivende eller privatperson har behov for betalingsutsettelse i forbindelse med kommunale regninger som har forfalt eller forfaller i nær framtid, ber vi deg om å ta kontakt med kommunen slik at vi sammen kan finne best mulig løsning. Alle henvendelser og behov vil bli behandlet individuelt. Det vil ikke bli sendt ut regning for SFO og barnehage for april. 
Henvendelser om betalingsutettelse kan rettes til sentralbordet på tlf. 74 16 90 00 eller til nr. oppgitt på faktura.