På bildet over: Enhetsleder på NAV, May Beate Haugan og leder på Felten, Hanne Våg.
Ordfører Bjørn Arild Gram og Hanne Våg
Ordføreren gratulerte med fine lokaler og han håper dette blir et bra tilbud, både for de som trenger det og for de ansatte. Han viste til at rusomsorgen har mange samarbeidspartnere i det fagområdet Felten arbeider innenfor. Han nevnte også at han er spent på hvordan det går med det nye tiltaket hvor rusmisbrukere selger magasinet Sorgenfri for å kunne tjene egne penger. Han avsluttet med å ønske lykke til og overrakte blomster til lederen Hanne Våg.


Hanne Våg sa i sin tale at dette var et tilbud for alle som trengte det og at åpningstiden er hverdager mandag til fredag mellom kl 10.00 og 13.00. Her blir det servert frokost og folk kan komme innom og treffe andre. Det er ikke krav om rusfrihet. De som går til behandling for sine rusproblemer, kan komme dit å få sin medisin og tiltaket blir gjort i samarbeid med psykiatritjenesten på NAV.

Det er gjort avtaler med butikker som leverer mat som eller ville ha blitt kastet og et godt samarbeid med LIA og Arbeidssentralen er også etablert mht til henting, bringing og levering av forskjellige ting ved behov.

Felten ønsker å være til stede for de som bruker tilbudet gjennom å gi råd, veiledning og opprette kontakter med helsevesenet.

Målet er også at dette skal bli et kompetansesenter innenfor rusfeltet.