Den offisielle åpningen og snorklippingen ble foretatt av ordfører Bjørn Arild Gram, lederen for Steinkjer Sanitetsforening Elsa Marie Moe og daglig leder av BUA Frode Møller. De fikk hjelp av to elever fra Steinkjer skole (klassetrinn 6): Oda Richstad Holmen og Abdimahad Bare.

Daglig leder i Jarlegården (bildet til høyre) ønsket alle velkommen og var svært glad for å kunne komme i gang med dette flotte tilbudet.  Jørn Holmen[1].jpg
Han ga ordet til ordfører Bjørn Arild Gram.

Ordføreren nevnte bl.a. i sin tale viktigheten med fysisk aktivitet blant barn og unge og at dette tilbudet er et viktig tiltak for å nå det målet. Han takket alle som har bidratt til at dette ble en realitet.

Tilbudet er et samarbeidsprosjekt mellom Steinkjer kommune og Jarlegården. Flere tok fram i sine taler viktigheten med at Steinkjer Sanitetsforening har vært den største bidragsyteren med kr 500.000,-.

Frode Møller...jpgDaglig leder av BUA Frode Møller (bildet til venstre) holdt et innlegg og var tydelig stolt av at denne dagen var kommet. Han takket alle som har bidratt og skal nå rundt i kommunen for å informere om tilbudet. Målet framover er å få økt antall utlånsartikler og få mange til å benytte seg av utlånsmulighetene.

Åpningstid
BUA Steinkjer skal ha åpent 3 dager i uken nå i første omgang. Onsdag og fredag kl 09.00-16.00 og torsdager kl 13.00-17.00.
Barn under 18 år må komme i følge med en voksen (foreldre/foresatt) første gang de låner.

Følg BUA Steinkjer på Facebook og ta gjerne kontakt om du lurer på noe, ønsker å vite mer om dette eller vil donere noe utstyr. Hjelp oss gjerne og del denne informasjonen

Velkommen til BUA Steinkjer. Vi gleder oss til å møte DEG!

 

Her er noen bilder av det utstyret som de har nå:

Utstyr i BUA (4).jpg Utstyr i BUA(3).jpg
Utstyr i BUA[1].jpg Utstyr i BUA.jpg

 

Se mer informasjon om tilbudet her

Se også reportasjen på Trønder-Avisas nettside