Aasland er oppvokst i Malm, er gift og har to voksne barn. Han er økonomiutdannet fra Høyskolen i Nord-Trøndelag og Handelshøyskolen BI og har i tillegg videreutdanning i blant annet organisasjonsutvikling fra Handelshøyskolen BI.

Jobberfaring
Han kommer fra jobben som administrerende direktør i Steinkjerbyggkonsernet. Før det har han jobbet i AS Reko som blant annet driver arbeidsrehabilitering, arbeidsinkludering og Kastvollen Rehabiliteringssenter, først som økonomisjef/assisterende direktør og deretter som administrerende direktør. Han har også jobbet i mange år jobbet som avdelingsbanksjef i Grong Sparebank og salgs- og markedssjef i DataPower.

- Jeg håper og tror at de erfaringene jeg har kan være en god ballast i min nye jobb, sier Aasland.


Ambisjon i sin nye rolle
-  Det viktigste jeg har lært gjennom mine erfaringer så langt er hvor viktig det er å ha en god kommunikasjon med hverandre i arbeidslivet uavhengig av roller, se hverandre og bidra til å gjøre hverandre gode. Jeg har også lært hvor viktig det er å ha fokus på utvikling og kontinuerlig forbedring, sier Aasland.

Videre sier han: - Min ambisjon i min nye rolle er å være pådriver for at vi alle skal levere gode tjenester til kommunens innbyggere, men samtidig er det minst like viktig å være pådriver for at vi skal ha et godt arbeidsmiljø med trygge rammer og ambisiøse planer.

 

Vi ønsker han velkommen og ønsker han lykke til i sin nye jobb!