Renovasjon

Ønsker du kontakt med oss på renovasjon?

22.12.17

Du kan sende epost til oss: renovasjon@steinkjer.kommune.no. Vi sjekker mail daglig og svarer fortløpende. Henvendelsene vil bli registrert i postsystemet med mindre det dreier seg om ordinær info. Vi nås også på telefon over kommunens sentralbord som vanlig.
Med vennlig hilsen oss på renovasjon.
Renovasjonsbilene

Innlevering av kasserte fritidsbåter

11.01.18

Har du en kassert fritidsbåt du gjerne skulle hatt vekk? Fra 1.oktober i år kan du levere den til en godkjent gjenvinningsstasjon og få kr 1000,-  i «vrakpant» fra Miljødirektoratet.

båt

"Hold Midt-Norge Rent!". Årets strandryddeaksjon 2017

28.04.17

10 renovasjonsselskap i Midt-Norge har samlet kreftene til en felles ryddeaksjon for strandlinja vår. Vi deler ut sekker og henter avfallet, men vi trenger hjelp – bli med å rydde! 

Norske strender og havbunnen vår er full av sneiper, plastflasker, fiskeutstyr, engangsgriller, poser, tauverk, gamle dekk, flasker, bokser og glasskår. Fortsetter forsøplingen slik framover, vil det i 2050 være mer søppel enn fisk i havet. Funnet av Gåsnebbhvalen utenfor norskekysten med over 30 plastposer i magen var en brutal påminnelse om hvor alvorlig det står til. Nå kan DU bidra til å redusere problemet – bli med å rydde midtnorske strender for søppel!

Hold Midt-Norge Rent!

Avfallstaxi

03.05.17

Enhet renovasjon tilbyr AvfallsTAXI til husstandene i Steinkjer kommune.

Den nye avfallstaxien