Norsk flagg m tekst

Invitasjon til å delta i borgertoget

Sentrumskomiteen for 17.mai 2017 har gleden av å invitere lag og foreninger til å delta i borgertoget.

Tradisjonen tro blir det også i år arrangert borgertog i sentrum av Steinkjer på 17.mai.  Vi håper årets borgertog skal bli enda bedre enn i fjor!  Av den grunn håper vi derfor at ditt lag/forening melder seg for å delta i borgertoget – slik at vi sammen er med på å skape folkefest i kommunen.  

 

Vinner blir kåret
Som deltaker i borgertoget kan ditt lag eller forening motta en flott premie. Det blir satt ned en egen jury som skal vurdere de ulike «innslagene» i borgertoget. Det blir premiering i to ulike klasser. Vinnerne kan vente seg, skal vi si, en passende premie.  

Med dette er utfordringen gitt, meld dere på! - Bli med på å skape god stemning i sentrum den 17.mai 2017.

Noen små begrensninger
Ofte ønsker noen lag, foreninger skoler osv. å ha med seg kjøretøy av ulikt slag i toget. Ut fra trafikksikkerhetshensyn har dette vist seg å være litt krevende. Erfaringene viser også at det er vanskelig å manøvrere store kjøretøy i byens gater, når mange mennesker er samlet til feiring av 17.mai. 

Av den grunn ber komiteen om at alle som deltar tar hensyn til dette, når man skal velge størrelsen på de biler, traktorer osv. som man ønsker skal være en del av toget. 

Påmeldingsfristen er satt til 4. mai. 

Påmelding: ewelina.marta.bernat@steinkjer.kommune.no

 

Med hilsen 

17. mai-komiteen i Steinkjer:
Jakob Bjerkem (leder), Kari Jølle, Waldemar Finstad Aarlott, Aud Larsen Haug, Ewelina Marta Bernat, Birger Asphaug og Tone Fossan Ertsås.

 

Tips en venn Skriv ut