Bygdeutvikling, likestilling og mangfold.

Et av hovedmålene i årsplan landbruk er å innarbeide likestilling – og mangfolds perspektiv for å stimulere til ny næringsutvikling. Vi oppfordrer dermed alle som har en god forretningside til å ta turen innom for veiledning hos oss. Gjelder det tradisjonelt landbruk er vi behjelpelig med driftsplan, samme hvilken driftsgren du vil satse på. Oppsett av driftsplan er gratis.

Vi ønsker også økt fokus på partner hos gårdbrukere/drivere av næringsvirksomhet på gård, så ta med deg din bedre halvdel og kom innom for en prat!

Det er ingen søknadsfristen for BU-midler, men det vil være en fordel å søke tidlig på året. Innovasjon Norge kan bidra med støtte til ulike prosjekt, lån og rentestøtte. Du kan selv gå inn og se hva Innovasjon Norge har å tilby og hvilke kriterier som gjelder for fylket på Innovasjon Norge

Lurer du på noe ang. BU-midler eller driftsplan kan du ta kontakt med bygdeutviklingskonsulent  Gry Lillevestre på gry.lillevestre@steinkjer.kommune.no eller tlf. 74 16 92 21. Velkommen!

Tips en venn